3x sneller en slimmer beleggen

Met de Cursus Waarderbeleggen van A tot Z

De juiste mindset

beleggen is 80% psychologie, leer hoe je hiermee moet omgaan.

De technieken

leer hoe je moet waarderen

95% Voordeel

t.a.v. andere beleggers op de beurs.

Sam Hollanders

Ontwikkeld door experts

Ik ben Sam Hollanders en ik ben de oprichter van BeursLoper, een initiatief dat er is om u, de particuliere belegger, te helpen om onafhankelijk, succesvol en intelligent te worden in uw beleggingen op de aandelenmarkten. Zelf ben ik al actief op de beurs sinds 1999 en sinds 2004 noem ik mezelf een echte belegger.

In de periode na 2004 heb ik het heel goed gedaan en heb ik de luxe gehad om financieel sterk genoeg te zijn om te stoppen met het vorige werk en mij volledig te focussen op de beurs en beleggen (2010). Tot op vandaag volg ik de passie om te schrijven over wat ik graag doe en anderen te leren wat ik het beste kan, namelijk hoe veilig en succesvol een vermogen op te bouwen met aandelen en financiële gemoedsrust te bereiken.

Wat ik kan, kunt u ook!

Mensen vragen mij vaak naar mijn geheim. Waarom heb ik het zo goed gedaan op de Beurs, waar anderen worstelen om echt geweldige resultaten te behalen met beleggen? Het geheim is … dat er geen geheim is. Winstgevend beleggen is geen wetenschap, maar ook geen kunst. Beleggen is een ambacht waarbij je de technieken kan leren en de rest komt met ervaring. Ook belangrijk is het mentale aspect, vandaar dat in onze cursus Waardebeleggen van A tot Z aandacht is voor zowel de technieken als het mentale aspect.

Na de cursus 'Waardebeleggen van A tot Z':

 • Begrijpt u de psychologie van de beurs;
 • Koopt u nooit meer hoog en verkoopt u nooit meer laag;
 • Onderscheidt u de goede en fantastische bedrijven van de oninteressante;
 • Kan u bedrijven waarderen zodat u nooit meer teveel betaalt
 • Herkent u 'financieel gesjoemel';
 • Trapt u niet langer in de financiële trucen die bedrijven toepassen in hun jaarrekeningen;
 • Kunt u nog sneller nog betere beleggingsbeslissingen maken;
 • Loopt u minder risico en hebt u daardoor meer kans op een hoger rendement;
 • Heeft u volop vertrouwen in uzelf als belegger en kan u nog jaren door!

Minder risico, Meer rendement

De tactieken van de 'groten der aarde' toegepast

Waardebeleggen bestaat al sinds 1928 toen Benjamin Graham, ook wel de vader van het waardebeleggen (of value investing) genoemd, dit doceerde aan de Columbia Business Schiil, in 1949 schreef hij er over in The Intelligent Investor. Een boek dat ondertussen een monument is. Ook Warren Buffett, Seth Klarman, Charlie Munger, Walter Schloss en Joel Greenblatt schrijven er al jaren over. Toch past lang niet iedereen hun tactieken met succes toe. In de Cursus Waaardebeleggen wordt duidelijk hoe u deze decennia oude kennis in uw voordeel laat werken.

warren buffett
Cursus waardebeleggen

Een heldere aanpak om direct mee te starten

De waarheid is: er zijn geen geheimen over de kunst van verstandig aandelen selecteren. Over hoe je een slimme succesvolle belegger kan worden zijn duizenden artikels, boeken, video's, etc gemaakt.

Toch mist er een ding: een gestructureerde stap-voor-stap aanpak. De Cursus Waardebeleggen van A tot Z biedt dat stappenplan. Een duidelijke aanpak die je gaat helpen beter te beleggen zodat je met je beleggingen elke dag een beetje rijker kan worden.

Praktische skills voor sneller en slimmer beleggen

Beleggen gaat voor een deel over omgaan met informatie. Toch kunt u een veel betere belegger worden door praktische skills toe te passen. Daarom leert u in de Cursus Waardebeleggen van A tot Z over hoe u competitieve voordelen kan herkennen en hoe u in de stijl van Charlie Munger een traliewerk van mentale modellen kan ontwerpen om zo betere beleggingsbeslissingen te nemen. Ook leert u hoe u jaarrekeningen en financiële staten in de diepte kan analyseren en de intrinsieke of faire waarde van een aandeel kan bepalen. Allen skills die onontbeerlijk zijn als u slim wilt beleggen.

Een community van gelijkgestemden

Bij deelname aan de Cursus Waardebeleggen van A tot Z wordt u tevens lid van ons exclusieve forum om in deel te nemen en uw oefeningen en praktische voorbeelden te bespreken met gelijkgestemde beleggers, zodat u ervaring kan opdoen in uw eigen onafhankelijke analyses.

Waardebeleggen van A tot Z is een premium cursus. In deze cursus leert u zowel de technieken als de mentale aspecten om een echte waardebelegger te worden.

Beleg veiliger en winstgevender !

Het advies van 's werelds beste belegger

Warren Buffett, een van de slimste en succesvolste mensen van onze tijd, en 's werelds beste waardebelegger, werd ooit gevraagd wat de beste investering was die iemand kon doen.

Zijn antwoord kwam snel en was eenvoudig:

“De belangrijkste investering die je kan maken is die in jezelf”

Er was nog nooit zo'n goede tijd om het heft, en daarmee uw toekomst, in uw eigen handen te nemen. Een vaardigheid zoals het verstandig beleggen in aandelen is een die u voor altijd zal helpen… van nu tot in uw pensioenjaren.

En dat is waar BeursLopers ‘Waardebeleggen van A tot Z' u mee kan helpen. We geven u de leidraad van waardebeleggen. U leert het beleggingssysteem dat zichzelf al tientallen jaren heeft bewezen. Bovendien kan u ook nog met andere aspirant waardebeleggers overleggen op ons privé forum. En uiteraard ben ik, Sam, er ook. Ik sta persoonlijk aan de zijlijn om uw te helpen slagen en te helpen steeds betere beleggingsresultaten te behalen.

cursus waardebeleggen

Enkele reacties van cursisten

"Heb zelf al jaren op mijn eigen gestudeerd en soms waren het loze gegevens die ik had , maar deze cursus is echt doorleeft. Nu begrijp ik pas echt wat alles betekent."
Yvo Weytjens
"Bedankt voor de heldere stap voor stap cursus. Ik weet dat ik nu eindelijk zelf voor mijn financiëel welzijn kan zorgen!"
Jef Peeters
"Ik wou dat ik de cursus veel vroeger had kunnen volgen. Dankzij de lessen van Sam heb ik al veel foute aandelen kunnen vermijden en enkele mooie pareltjes gevonden!"
Kris Maes

De cursus bevat...

 • 100% online cursus, leren wanneer u wil, maar met begeleiding
 • downloadbare excel modellen en sjablonen
 • Proeven om uw kennis te testen
 • 50 lessen over 8 gestructureerde modules

Wat kost het?

U vraagt zich waarschijnlijk af wat zo'n intensieve cursus kost? De cursus Waardebeleggen van A tot Z komt op €399.
Op zich een stevige som, maar in vergelijking tot de schat aan informatie en de uren tijd dat u uitspaart bij het vergaren van deze kennis is het een spotprijs. Om nog maar te zwijgen over de foute beleggingen die u met deze kennis zal kunnen vermijden!

Waardebeleggen van A tot Z is een premium cursus. In deze cursus leert u zowel de technieken als de mentale aspecten om een echte waardebelegger te worden.

Beleg veiliger en winstgevender !