Vierde druk van Verdubbel je geld in vijf jaar

Exact een jaar geleden lagen de eerste exemplaren van mijn boek Verdubbel je geld in vijf jaar in de boekenwinkels. Om volledig te zijn, op 28 september 2019 werden de eerste 100 exemplaren in preview verkocht op de Dag van de Tips van VFB, toen we nog pré-Corona elkaar fysiek konden ontmoeten.

Ik ben dan ook zeer blij dat we nu een jaar later al aan de vierde druk toegekomen zijn.

Mijn doel met dit boek is nog steeds om meer mensen naar de beurs te krijgen. Daar heeft Corona ook een handje bij geholpen.

Daarom ben ik ook zo blij nu af en toe een bericht te krijgen van een startende belegger, of te lezen op een forum dat ze via dit boek gestart zijn of al enkele fouten hebben kunnen voorkomen.

Voor wie door de titel wordt afschrikt, deze is uitdagend gekozen om net zoveel mogelijk mensen naar de beurs te laten kijken, €280 miljard staat waarde te verliezen op spaarboekjes. Het boek zelf is een verslag van wat ik de afgelopen 15 jaar heb geleerd. De dingen die ik goed deed, maar ook de fouten die ik maakte. De titel is een gevolg van het resultaat over die 15 jaar, ondanks die fouten.

Tips over de beurs ontvangen?

Schrijf in om net als enkele duizenden andere beleggers de tips van Sam te ontvangen

Je gegevens zijn veilig, inschrijven betekent dat je akkoord bent met het privacybeleid