Kleine Risico's, Grote Winsten

Ontvang mijn beste aandelentips in SMART Capital

Waarom de aandelen in SMART Capital worden geselecteerd aan de hand van Value Investing

Veiligste manier

Kopen van €1 aan 50 cent

Winstgevendste manier

Warren Buffett werd hiermee de rijkste mens ter wereld.

Ook voor u

Met onze tips en adviezen kan iedereen beleggen

Sam Hollanders

Grote winsten zonder grote risico's

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom de ene consequent geld verdient op de beurs en de andere bijna altijd geld verliest?

Zo heb ik, Sam Hollanders over de periode 2011-2016 (in 2011 starte ik met mijn aandelen nieuwsbrief) een jaarlijks gemiddeld rendement behaald van 14,2% ten opzichte van 5,7% voor de BEL20 en 4,6% voor de Eurostoxx 600. 

Ook over de eerste negen maanden van 2017 klok ik af op 14,5% ten opzichte van 11,1% voor de BEL20 en 8% voor de Eurostoxx 600. En dit met de handrem op, want ik hou een flinke cashbuffer aan voor als de beurs zou crashen.

Benieuwd hoe ik dit doe?

Waardebeleggen is de sleutel

Eigenlijk is het relatief simpel, ik koop enkel ondergewaardeerde aandelen. Dit zijn aandelen waarvan de koers niet in verhouding staat tot de echte waarde van het bedrijf en dus de aandelen. Omdat deze aandelen zo goedkoop zijn kunnen ze tientallen of zelfs honderden procenten stijgen. Maar het leukste aan deze aandelen is dat omdat ze nu al ondergewaardeerd zijn, het dalingspotentieel kleiner is.

 

Laat uw vermogen verantwoord groeien

Waarom zijn deze aandelen zo goedkoop?

Wel heel belangrijk is dat we uitzoeken waarom de prijs van een aandeel zo laag is, want dat gebeurt meestal niet zomaar. Maar in die aandelen waar de markt overdrijft in het negatieve sentiment en waar er genoeg veiligheidsmarge is, daar sla ik toe.

Het risico beheersen is zeer belangrijk, maar verwar een koersdaling niet met risico. In tegendeel een koersdaling kan een opportuniteit zijn. Daarentegen is een daling van de waarde wel een echt verlies waar we ons tegen moeten beschermen.

Waar vinden we deze aandelen

Om deze aandelen te vinden lezen we honderden jaarverslagen kranten, vaktijdschriften,…

we laten niets aan het toeval over om onszelf (want ik koop alle aandelen die ik aanbeveel) en u te beschermen. We willen financieel veilige bedrijven goedkoop genoeg kopen. 

Is winst maken echt zo makkelijk?

Eigenlijk wel.

Waardebeleggen heeft zichzelf bewezen als zijnde de meest veilige en winstgevende weg naar beleggingssucces. Kijk maar naar de grootmeesters zoals Warren Buffett, Benjamin Graham, Joel Greenblatt, Walter Schloss,…

Buffett werd met deze methode één van de rijkste mensen ter wereld.

Wat heb je nodig?

Al wat je nodig hebt om winstgevend te beleggen zijn een stel goede basisprincipes aangevuld met discipline en geduld.

Uitzonderlijke winsten komen  niet overnacht.

maar…

Groot nadeel

Aan waardebeleggen is ook één groot nadeel. Het is veel werk. 

En net dat is het bestaansrecht van SMART Capital. Ik zoek de aandelen die het uitzicht geven op het beste rendement (in Europa, V.S., U.K. en Scandinavische landen). 

Elk aandeel dat wordt getipt als aankoopkandidaat nemen we op in onze selectie. Deze selectie wordt wekelijks opgevolgd en de belangrijkste zaken worden besproken. Zo bent u er zeker van dat de aanbevolen aandelen op de voet worden gevolgd.

Ontdek welke aandelen ik vandaag koop

Wat zeggen onze abonnees?

Ik ben zeer tevreden van mijn abonnement, dat mag ik ook wel eens doorgeven hé. Ik houd van je fundamenteel advies maar ook van de bedenkingen die je ons bezorgt omtrent het algemene marktgebeuren; het helpt om het beurs-hoofd koel te houden.
Inge Buseyne
In enkele zinnen ben je erin geslaagd om de meeste beurswaarheden en resultaten naar de toekomst toe te onderschrijven plus het vertrouwen dat een ouder iemand in een jonger iemand stelt om een gedeelte van zijn geld te beheren om dit te realiseren.Je tekst zal me bijblijven in gesprekken met anderen.
Etienne
Ik ben al 5 jaar tevreden abonnee van SMART Capital. De adviezen resulteren in fors hogere rendementen dan de rendementen die mijn dure vermogensbeheerder realiseert.
John Boon

Niet voor iedereen

Vooraleer ik u vertel hoe u de wekelijkse updates ontvangt, wil ik er u graag even op wijzen dat SMART Capital niet voor iedereen is.

Indien u er niet van overtuigd bent dat value investing op langere termijn de beste resultaten oplevert, doe ons dan beiden een plezier en abonneer NIET. We hebben geen boodschap aan beleggers met een korte termijn mentaliteit die verwachten dat aanbevolen aandelen de dag na aankoop als een speer omhoog gaan. Het kan natuurlijk best. De aandelen die we selecteren zijn sterk ondergewaardeerd en als ze door de massa ontdekt worden, levert dat vaak bijzonder sterke koersstijgingen op. Maar verwacht niet dat het iedere keer gebeurt wanneer we een aankoopadvies geven. Soms is het noodzakelijk om het nodige geduld aan de dag te leggen.

SMART Capital is ook geen nieuwsbrief die hoge groeiaandelen zoals Amazon, Google of Facebook aanraadt. Als je hiernaar op zoek bent is deze brief niets voor jou.

Ook niet alle aandelen zijn winnaars. Als 70% of meer van onze selecties de markt verslaan, dan hebben we uitmuntende prestaties met een ruime marge. Dit is omdat de winsten van de winnaars veel hoger zijn dan de verliezen bij de achterblijvers.

Wat je krijgt...

Enkel door je te voorzien van goede aandelen ideeën die werkelijk de markt verslaan wordt jij een levenslange klant en daar ga ik voor.

Bij de aandelennieuwsbrief SMART Capital krijg je exclusief toegang tot:

  • Mijn beste adviezen over waarde-aandelen;
  • Toegang tot ons volledige archief
  • Dezelfde aandelen die consistent de beurs geklopt hebben,
  • Diepgaande analyses van de bedrijven waarbij ook de negatieve aspecten worden belicht;
  • Opvolging van elk aandeel van aankoop tot verkoop;
  • U weet wat ik koop en hoeveel. Ik koop wel steeds ten vroegste de dag na publicatie zodat je me perfect kan kopiëren;
  • SMART Formula rapport: Jaarlijks 24 aandelen (2x12) die werden geselecteerd via mijn eigen unieke markt verslaande formule
  • SMART pennies rapport: Jaarlijks rapport over centjesaandelen in de stijl van John Templeton (waarde €49)

Wat kost het?

Een jaarabonnement inclusief beide rapporten kost €249.

Ik ben ervan overtuigd dat SMART Capital u zal bevallen. Vandaar dat ik u een gedurfd aanbod wil doen. Neem nu een abonnement met een Niet Tevreden, Geld Terug garantie. Indien u tijdens de eerste 7 dagen besluit dat onze publicatie niet voor 100% beantwoordt aan uw verwachtingen, betalen wij uw abonnementsgeld zonder verdere vragen volledig aan u terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Bestel vandaag en start de groei van uw vermogen met grote winsten en kleine risico's.