Radiostilte

Even een kort berichtje.

De afgelopen twee maanden is het stil geweest van mijn kant.

Naast SMART Capital werk ik momenteel nog aan 3 andere zaken waarvan er twee voorlopig nog grotendeels achter de schermen blijven.

Het derde project is een boek waarvoor ik mik om deze uit te brengen eind september dit jaar.

Het boek zal zoals je wel verwacht, gaan over de beurs en beleggen. Er wordt veel aandacht besteed aan de psychologie van beleggen en ook hoe je zoveel mogelijk beleggingsfouten kan vermijden om dan daarna de handvaten te bieden met welk systeem ik mijn doelstelling van elke 4 tot 7 jaar mijn geld verdubbelen al sinds 2004 haal. Uiteraard deel ik ook mijn persoonlijke ervaringen.

De website BeursLoper heb ik omgevormd naar een persoonlijk blog. Het doel is hier naast eigen artikels ook zaken te delen die ik heb gelezen of video’s die ik heb gezien welke ik de moeite waard vind.

Dit omdat ik zelf steeds meer bezig wil zijn met beleggen (ook de 2 andere projecten staan in dat teken), in alle eerlijkheid levert dit me meer plezier en een hoger inkomen dan het online ondernemen.

In de nabije toekomst zullen deze drie projecten en SMART Capital nog even voor een volle agenda zorgen, maar hopelijk kan ik binnenkort terug op regelmatige basis zelf een artikel schrijven.

Groeten,

Sam

Tips over de beurs ontvangen?

Schrijf in om net als enkele duizenden andere beleggers de tips van Sam te ontvangen

Je gegevens zijn veilig, inschrijven betekent dat je akkoord bent met het privacybeleid