Onze diensten

Slimmer leren beleggen was nooit zo makkelijk

Om u nog sneller te helpen een succesvol aandelenbelegger te worden, hebben wij een drietal diensten ontwikkeld waarmee u uitstekend kunt leren beleggen. Klik op de desbetreffende dienst hieronder voor meer informatie.

SMART Capital nieuwsbrief

Uw sleutel tot de aandelenmarkt. Met het beleggingsblad SMART Capital ontvangt u wekelijks up-to-date aandeleninformatie die u direct kunt toepassen in uw eigen portefeuille. Wij doen al het harde werk en zoeken naar goedkope aandelen met mooie winst kansen. Grote winsten, kleine risico's, daar gaan wij voor!

Cursus Analyse van de Jaarrekening

Leer de balans, resultatenrekening en cashflowtabel lezen, begrijpen en analyseren. Begrijp de belangrijkste ratio's om de echte financiële kracht van een bedrijf te kennen. Ken de trucjes om bedrog te ontmaskeren dat bedrijven gebruiken om hun cijfers te manipuleren. Met de Cursus Jaarrekening Lezen voorkomt u dat u belegt in risicovolle ondernemingen en zal uw beleggingssucces aanzienlijk toenmen.

Cursus Waardebeleggen

Cursus Waardebeleggen van A tot Z

Onze Cursus Waardebeleggen van A tot Z is een gestructureerde stap-voor-stap aanpak om u het systeem te leren om aandelen te selecteren zoals de beste beleggers ter wereld het ons hebben geleerd. Bespaar uzelf de onzekerheid, de fouten, de tijd en de pijn die gepaard gaan met verkeerde beleggingen. Dit is uw kans om een eenvoudigere, verstandige, lange termijn belegger te worden en elke dag een meer rijkdom te vergaren.

Voorkom dat u met beleggen geld verliest...

  • Uw informatie is veilig

Schrijf u kosteloos voor mijn wekelijkse ‘BeursLopers Berichten' en mis geen enkele tip over simpel en verstandig beleggen waar u geld mee verdient, in plaats van verliest!