Over BeursLoper

Beleggen in aandelen eenvoudig gemaakt

Missie

BeursLoper (De loper is hier bedoeld als de sleutel tot de beurs) is een website die er is om u, de particuliere belegger, te helpen om onafhankelijk, succesvol en intelligent te worden in uw beleggingen op de aandelenmarkten. Het gaat over een nieuwe (en eigenlijk oude) manier van denken over beleggen, die de slimme belegger in u kan losmaken en die u kan leiden naar welvaart en financiële onafhankelijkheid. Dat doen wij door via deze website informatie aan te bieden die beleggen eenvoudiger maakt en de kans op het maken van fouten bij beleggingen verkleint.

Sam Hollanders

BeursLoper is gestart door Sam Hollanders, sinds 2010 fulltime belegger. Via deze website deel ik mijn eigen ervaringen en de lessen van de grootste beleggers aller tijden. Zo wil ik andere beleggers helpen om op een verantwoorde manier meer rendement te halen uit hun vermogen. Want beleggen klinkt heel eenvoudig, doch is het niet. Gelukkig kan ik het voor u een stuk gemakkelijker maken!

Sam Hollanders

De diensten

SMART Capital nieuwsbrief

Ontvang direct toepasbare aandelentips en laat uw vermogen groeien met grote winsten en kleine risico's.

Cursus Waardebeleggen

Cursus Waardebeleggen A-Z

Word in no-time een ervaren waardebelegger en behaal nog meer rendement met minder risico.

Cursus Jaarrekening Lezen

Ontdek de kunst van het lezen van de jaarrekening en neem sneller nóg slimmere beleggingsbeslissingen.

Voorkom dat u met beleggen geld verliest...

  • Uw informatie is veilig

Schrijf u kosteloos voor mijn wekelijkse ‘BeursLopers Berichten' en mis geen enkele tip over simpel en verstandig beleggen waar u geld mee verdient, in plaats van verliest!