Opening Cursus Waardebeleggen van A tot Z

Na meer dan 6 jaar aandelen-nieuwsbrieven en enkele honderden artikels over (waarde)beleggen te schrijven, en na het ontvangen van honderden e-mails van lezers die manieren zoeken om betere beleggers te worden, heb ik één ding gerealiseerd.

Er was een goede structuur nodig om waardebeleggen effectief te leren, zodat je er een leven lang plezier van hebt.

Er waren veel mensen die me schreven en vroegen hoe ik er in slaagde om mijn passie te kunnen uitoefenen en toch voldoende vermogen kon opbouwen om financiële zekerheid te hebben.

Ik kon hen daarbij oprecht vertellen dat het niet nodig is om uitzonderlijke zaken te doen in het leven om uitzonderlijke resultaten te behalen.

Wat je nodig hebt is een set simpele basisideeën en de discipline en het geduld om deze te volgen.

Veel van deze ideeën heb ik de laatste jaren via artikels en nieuwsbrieven gedeeld.

Maar dit jaar heb ik een structuur gecreëerd rond mijn leren als belegger en hoe ik met mijn passie mijn financiële zekerheid kon bekomen, en waar ik van overtuigd ben dat deze je ook kan helpen om financiële vrijheid te bekomen.

In mijn ogen is financiële vrijheid niet meer te moeten werken voor het geld, maar vanuit een passie, wat deze ook mag zijn, en dat kan je enkel als je vermogen ook voor jou werkt.

Dit heb ik gedaan door een intensieve cursus waardebeleggen te maken: Waardebeleggen van A tot Z.

Ik heb massa’s fantastische boeken, scripties, websites en studies gelezen, dat in combinatie met 17 jaar ervaring als belegger (waarvan 13 als waardebelegger) en 6 jaar ervaring als schrijver van een aandelen-nieuwsbrief en ook een bijna twee decennia als ondernemer zorgt ervoor dat ik de belangrijkste ideeën van het waardebeleggen heb verzameld.

Wat in de cursus staat is eigenlijk niets nieuws. Buffett vertelt al jaren de “geheimen” van het waardebeleggen.

Wat wel uniek is, is dat deze cursus stap voor stap is opgebouwd om van u een echte waardebelegger te maken, en dit in plaats van jaren bezig te zijn met het lezen van boeken, studies,… in 50 lessen en oefeningen.

De cursus werd zo opgebouwd dat we beginnen bij het belangrijkste, namelijk het psychologische aspect van beleggen. Het begrijpen wat waardebeleggen is en de valkuilen die we vaak voor onszelf graven en hoe we deze beter begrijpen en vermijden.

Pas daarna gaan we over naar hoe we koopkandidaten kunnen vinden en hoe we deze moeten beoordelen. En ook zeer belangrijk, hoe we financieel gefoefel kunnen herkennen.

De volgende stap is bepalen of een bedrijf competitieve voordelen heeft, en hoe we ook kunnen zien of deze duurzaam zijn.

Pas dan komt het aspect van waarderen, waar anders veel te vroeg aan wordt begonnen.

Ook het nemen van aankoop en verkoop beslissingen komt aan bod, net als het vermijden van value traps (bedrijven die goedkoop lijken, maar het eigenlijk terecht zijn).

Kortom de cursus Waardebeleggen van A tot Z doet wat de naam zegt, het behandelt alles van A tot Z, er zijn geen extra modules of uitbreidingen te koop.

Meer informatie vind je op https://beursloper.com/waardebeleggen-cursus/

Na twee keer de deuren te hebben geopend voor een select aantal studenten, en tal van positieve commentaren, is de cursus nu volledig af.

Om de lancering te vieren, geef ik uitzonderlijk 10% korting, zodat u deze cursus kan bemachtigen voor slechts €359. Vanaf nu tot en met zondag 21/10 kan u gebruik maken van deze korting.

Inschrijven kan u doen via deze link, met de kortingscode KW8GMTDD bekomt u uw korting.

Heeft u wel interesse, maar ook nog vragen, aarzel dan niet om deze te stellen via het contactformulier

Groeten,

Sam Hollanders