Voorkom dat u in de trucen van bedrijven trapt

Met de Cursus 'Analyse van de Jaarrekening' begrijpt u binnen no-time de financiële kracht van een bedrijf

95% voordeel

t.a.v. andere beleggers op de beurs

Sneller beslissen

binnen no-time weet u waar het geld zit

Veiliger beleggen

u herkent financieel gesjoemel en doorziet boekhoudtrucjes

Sam Hollanders

Ontwikkeld door experts

Ik ben Sam Hollanders en ik ben de oprichter van BeursLoper, een initiatief dat er is om u, de particuliere belegger, te helpen om onafhankelijk, succesvol en intelligent te worden in uw beleggingen op de aandelenmarkten. Zelf ben ik al actief op de beurs sinds 1999 en sinds 2004 noem ik mezelf een echte belegger.

In de periode na 2004 heb ik het heel goed gedaan en heb ik de luxe gehad om financieel sterk genoeg te zijn om te stoppen met het vorige werk en mij volledig te focussen op de beurs en beleggen (2010). Tot op vandaag volg ik de passie om te schrijven over wat ik graag doe en anderen te leren wat ik het beste kan, namelijk hoe veilig en succesvol een vermogen op te bouwen met aandelen en financiële gemoedsrust te bereiken.

Dé onderscheidende factor in beleggen met succes

Mensen vragen mij vaak naar mijn geheim. Waarom heb ik het zo goed gedaan op de Beurs, waar anderen worstelen om echt geweldige resultaten te behalen met beleggen? Eigenlijk is dit simpel. Er is één groot obstakel waar particuliere beleggers tegenaan bosten, terwijl zij op zoek zijn naar bedrijven om in te beleggen. Ze vinden het moeilijk om de jaarrekening van een bedrijf, welke zij uitbrengen om hun financiële resultaten te tonen, te lezen.

Termen zoals Activa, Passiva en Eigen Vermogen (of in het Engels Assets, Liabilities en Equity) lijken wel buitenwippers! Het is zelfs zo dat de term “jaarrekening” (of in het Engels Financial Statements) zo overweldigend klinkt voor veel beleggers, dat ze zelfs niet kijken wat er in het jaarverslag staat. Nochtans is dit het belangrijkste document om te lezen voordat je in een bedrijf investeert.

De realiteit is dat het leren lezen van de jaarrekening één van de belangrijkste vaardigheden is die je moet leren vooraleer je start met beleggen in aandelen. Als je jaarrekeningen kan lezen, dan heb je al een voordeel ten opzichte van 95% van alle andere (particuliere) beleggers die eigenlijk gewoon hun geluk beproeven op de beurs, terwijl ze speculeren in aandelen zonder echt te weten wat ze eigenlijk doen.

Met trots presenteer ik u...

Daarom ben ik blij u een online cursus voor te stellen die zich toespist op enkel de analyse van de jaarrekening, met de naam ‘Analyse van de jaarrekening voor Intelligente Beleggers'

Na de cursus 'Analyse van de jaarrekening voor Intelligente Beleggers':

  • Herkent u 'financieel gesjoemel';
  • Trapt u niet langer in de financiële trucen die bedrijven toepassen in hun jaarrekeningen;
  • Onderscheidt u de goede en fantastische bedrijven van de financieel oninteressante;
  • Kunt u nog sneller nog betere beleggingsbeslissingen maken;
  • Loopt u minder risico en hebt u daardoor meer kans op een hoger rendement;
  • Heeft u volop vertrouwen in uzelf als belegger en kan u nog jaren door!

Voorbij de trucen van bedrijven om hun cijfers te manipuleren

De balans helder gemaakt

Weet u exact wat een balans is en hoe deze de financiële sterkte van een bedrijf laat zien? Wist u dat het Eigen Vermogen een van de belangrijkste cijfers is om te analyseren als belegger? Kunt u precies aanvoelen of schulden een rooskleurige of donkere toekomst voorspellen? De Cursus ‘Analyse van de jaarrekening voor Intelligente Beleggers' maakt de balans helder. Zo leest u exact de financiële positie van een bedrijf in het verleden, heden en de toekomst.

Analyse van de jaarrekening in een handomdraai

Bent u bekend met de resultatenrekening en hoe deze speelt een belangrijke rol speelt in het begrijpen van de competitieve voordelen van een bedrijf? Wist u dat afschrijvingen een beter beeld geven van de rendabiliteit van het bedrijf? De cursus Cursus ‘Analyse van de jaarrekening voor Intelligente Beleggers' leert u begrijpelijke verbindingen leggen tussen de resultatenrekening de balans, met meer zekerheid in het beleggen als resultaat.

Inzicht in de cashflowtabel

De cashflowtabel is de belangrijkste van alle financiële staten voor een belegger. Daarom omvat de cursus ‘Analyse van de Jaarrekening voor Intelligente Beleggers' ook hoe u de cashflow gebruikt om de echte winstgevendheid van een bedrijf te kennen. Hoe evalueer en interpreteert u de in- en uitstromen van cash van een bedrijf en wat ze zeggen over het management van het bedrijf? Wanneer zijn grote cash inkomsten goed voor een bedrijf en wanneer slecht? Zelfs de zaken die de Resultatenrekening soms niet correct weergeeft, zijn met het inzicht in de Cashflowtabel afgedekt.

Financiële prestaties eenvoudig geanalyseerd

Wist u dat Ratio Analyse het toelaat om relaties weer te geven tussen de verschillende financiële staten? Dit kan u helpen om de verschillende aspecten van de financiële verslaggeving van het bedrijf te analyseren. Ratio's kunnen u zelfs helpende ondergang van wat een goed bedrijf lijkt te voorspellen! Een onmisbare tool om financiële prestaties van bedrijven te analyseren en evalueren.

Financieel gesjoemel helder gemaakt

Het zal u mogelijk verbazen, maar er zijn genoeg managers die “sjoemelen” met cijfers. Als u hier geen weet van heeft, kan dit leiden tot permanent verlies van kapitaal en dat wil u natuurlijk niet! Met de Cursus ‘Analyse van de Jaarrekening voor Intelligente Beleggers' leert u de verschillende types van gesjoemel doorzien bij het analyseren van het jaarverslag. Bij u komen bedrijven niet meer weg met opgeblazen omzet en winsten op en zo plaatst u uw vertrouwen en geld zonder problemen in goede handen.

Start vandaag nog met betere beleggingsbeslissingen!

Het advies van 's werelds beste belegger

Warren Buffett, een van de slimste en succesvolste mensen van onze tijd, en 's werelds beste waardebelegger, werd ooit gevraagd wat de beste investering was die iemand kon doen.

Zijn antwoord kwam snel en was eenvoudig:

“De belangrijkste investering die je kan maken is die in jezelf”

Er was nog nooit zo'n goede tijd om het heft, en daarmee uw toekomst, in uw eigen handen te nemen. Een vaardigheid zoals het verstandig beleggen in aandelen is een die u voor altijd zal helpen… van nu tot in uw pensioenjaren.

En dat is waar BeursLopers ‘Analyse van de Jaarrekening' u mee kan helpen. De jaarrekening is het belangrijkste document dat een bedrijf uitgeeft als communicatie met haar aandeelhouders. Het kunnen lezen en interpreteren van deze jaarrekening en de cijfers hierin zorgen er voor dat u slimmere, minder risicovolle en bijgevolg lucratievere beleggingsbeslissingen zal nemen.

cursus waardebeleggen

Wat kost het?

U vraagt zich waarschijnlijk af wat zo'n uitgebreide inhoudelijke cursus kost? De cursus ‘Analyse van de Jaarrekening voor Intelligente Beleggers' komt op €107. Op zich een stevige som, maar in vergelijking tot de schat aan informatie en de uren tijd dat u uitspaart bij het vergaren van deze kennis is het een spotprijs. Om nog maar te zwijgen over de foute beleggingen die u met deze kennis zal kunnen vermijden!

Bent u klaar om uw 95% voordeel t.o.v. alle andere particuliere beleggers te claimen?