Anti Spam Beleid

BeursLoper.com verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast zal BeursLoper zijn eigen producten of deze van verwante websites aanbieden via e-mail en via de sites BeursLoper.com, samhollanders.com.

Sam Hollanders/ BeursLoper heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Sam Hollanders/ BeursLoper zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Voorkom dat u met beleggen geld verliest

Mis geen enkele tip over simpel en verstandig beleggen, kosteloos in uw mailbox!
Schrijf u in op onze nieuwsbrief BeursLopers Berichten en ontvang dit ebook gratis
 SCHRIJF MIJ IN!
100% Privacy gegarandeerd
close-link